Solceller Hässleholm

Holje EL erbjuder nyckelfärdiga solcellsanläggningar.

Om företaget

Holje El är ett familjeföretag som varit igång sedan 1972. Vi har gått från en ren elinstallatör till att idag arbeta med alla slags installationer; från solceller, svagström, tele, data, passage, lås & säkerhet och larmanläggningar till högspänning. Vi tar ansvar för en anläggning från början till slut, d.v.s. vi projekterar, konstruerar och utför elektriska installationer. Dessutom erbjuder vi underhåll och löpande service. Holje El har 32 anställda och huvudkontor i Olofström samt filialkontor i Kristianstad.

Holje El äger dessutom en järnaffär, Holje Järn, i Olofström där vi har vårt ellager. Holje Järn specialiserar sig på verktyg och tillbehör för industri och hantverkare inom närområdet. Bland våra kunder finns byggföretag, industrier, kraftbolag, fastighetsbolag, byggentreprenörer, fastighetsägare, offentlig sektor och privatpersoner.

I takt med att marknaden förändras och kundkretsen breddas, ställs allt högre krav på vår kompetens. Vi på Holje El garanterar att våra produkter och tjänster uppfyller kundens önskemål och tekniska krav. Vår vision är att ständigt utvecklas för att finnas med längst fram i branschen. Vår ledande service tar oss dit.

Historia

Vi på Holje El har flera års erfarenhet i branchen och jobbar mot både privatpersoner,
företag, kommuner och landsting. Vi utbildar oss ständigt för att du som kund skall få den bästa tjänsten.
Vi är specialiserade på solceller i Hässleholm, vi erbjuder nyckelfärdiga lösningar, installation och årlig service av solcellerna.

Kundservice

Hos Holje El ligger alltid kunden i fokus. Vi jobbar ständigt med högsta prioritering på att kunden
alltid skall vara nöjd. Hos oss får du hundraprocentig service och råd om lösningar för solceller i Hässleholm som passar just dig.